Vacature ontwerper – werkvoorbereider

Wat ga je doen?

• Je maakt plannen van aanpak, presentaties en schrijft adviezen;
• Je ontwerpt van schets tot uitvoeringsontwerp;
• Maak je en controleer je tekeningen, bestekken, hoeveelheden en kostenramingen;
• Ga je naar buiten om in te meten of uit te zetten en digitale modellen te maken;
• Geef je input in aanbestedingsprocedures en contractvoorbereiding naar aannemers en opdrachtgevers;
• Stem je af met overheidsinstanties over het verkrijgen van vergunningen en goedkeuringen;
• Ben je teamgenoot in participatietrajecten.

Wat verwachten we van je?

Als ontwerper-werkvoorbereider heb je het bachelor diploma Built Environment, Tuin- en Landschapsinrichting of Management van de Leefomgeving met in elk geval 2 jaar werkervaring in het vakgebied, of een diploma HBO Civiele Techniek. Maar ook met een MBO Infra diploma en voldoende ervaring ben je welkom. Voor werken met Autocad, Civil3D, Photoshop, SketchUp en IBIS besteksoftware draai je de handen niet om. Je bent ondernemend en proactief, maar je bent bovenal jezelf!

Wat krijg je ervoor terug?

Een zelfstandige functie bij een dynamisch bureau met bovengemiddelde energie in een creatief kantoor. Genoeg ruimte voor je verdere ontwikkeling en een team om het maximale mee te bereiken, waarin aandacht voor plezier en vrije tijd zeker niet ontbreken.

Waar?

Koningsstal Infracare, advies en engineering in Stedelijke Ontwikkeling en Landschappelijke Vormgeving, civiel- en cultuurtechniek Wijk bij Duurstede. In onze bedrijfscultuur haalt elke medewerker het beste uit zichzelf en bieden we klanten maximale kwaliteit met minimale zorgen. En niet alleen als beleidsmakers en ontwerpers, maar ook regelmatig met onze ' poten in de klei '. Als professionals van de praktijk weten wij dat een project valt of staat met betrokkenheid.

Meer weten?

Neem contact op met Bert Koning, 0343 – 59 47 67. Graag ontvang ik je motivatiebrief met cv via b.koning@koningsstal.nl