Over ons


Wat goed dat je hier bent gekomen want we hebben een hoop gemeen jij en wij. Allebei proberen we het beste uit onszelf te halen met dat wat we doen.

Wij zijn Koningsstal Infracare, ingenieursbureau voor projecten in de buitenruimte. Vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede hanteren wij korte lijnen naar onze klanten. Koningsstal Infracare is opgericht in 2003 en bouwt sinds die tijd succesvol aan ‘care’ voor de Infrastructuur en de buitenruimte.

Die Care voor de Infra is begonnen in de aannemerij. Wegen en rioleringen bouwen, waterwegen onderhouden, parken aanleggen en inschrijven op talloze aanbestedingen. Na 20 jaar was er trek naar anders, namelijk meer kunnen bijdragen aan het ontstaan van projecten. Op onze manier, een praktische manier. Vanuit onze kernwaarden Betrokken, Klantgericht en Kostenbewust samen met onze opdrachtgevers de projecten met enthousiasme tot een goed einde brengen.

Wil je ook praktische projecten en enthousiaste opdrachtgevers? Je bent aan het juiste adres!

Ik ben Bert Koning, eigenaar Koningsstal Infracare, civiel techneut, bedrijfskundige, golfer en wijnliefhebber uit Wijk bij Duurstede. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op via info@koningsstal.nl of 0343-594767 Graag tot snel!